Leny Bartels

[blockquote align=”” cite=”” color=”5e6a6d” bcolor=”ffffff” ]

Mijn coaching traject bij Bont&Fier had tot doel, om beter om te kunnen gaan met het managen van de veranderingen t.g.v. de snelle groei in ons bedrijf. Kern van mijn vraagstuk: gebrek aan zelfvertrouwen en zeer kritische insteek over mijn eigen functioneren.
Het boek Lef!, dat ze me de eerste dag mee naar huis gaf, was een eye-opener. Niet alleen ik ben zo kritisch, onzeker, maar een heel boek vol vrouwen hebben dezelfde onzekerheden.
Mijn belangrijkste inzicht is om het blad om te draaien. Kijk niet (alleen) naar wat er niet goed is gegaan, maar kijk ook naar de sterktes en de successen. Ik heb mijn sterktes leren herkennen en er mee te werken.
De meerwaarde van Yolanda als coach is haar inzicht in mijn persoonlijkheid en de wijze van benadering die ze kiest. Ze heeft me nooit het gevoel gegeven te kort te schieten, maar is vol respect over alles wat ik heb gedaan en de keuzes die ik maak. Ze stuurt je vooral in de mogelijke richting en geeft jou de vrijheid welke afslag te nemen.
Deze aanpak was voor mij de juiste en heeft me doen groeien als manager en als persoon.

Director Logistics
 
[/blockquote]