Vincent Schakel

[blockquote align=”” cite=”” color=”5e6a6d” bcolor=”ffffff” ]

Mijn coach, Yolanda Buchel, gaf al gelijk een open, ervaren en professionele indruk tijdens mijn intake gesprek. Na een klein half jaar weet ik dat deze eerste indruk correct was; ze heeft een hoge mate van menselijkheid en professionaliteit met een duidelijke herkenbare stijl op basis van gelijkwaardige en een altijd positieve benadering.

Mijn recente buitenland ervaring heb ik dankzij het uitschrijven van verhalen en situaties en het bespreken van enkele onderdelen beter kunnen begrijpen. Yolanda weet op een natuurlijke manier te spiegelen. Door haar benadering heb ik situaties vanaf andere invalshoeken leren bekijken, waardoor ik veel van mijzelf heb geleerd. Ik heb inzicht gekregen in welke keuzes ik soms onbewust maar onmiskenbaar heb gemaakt en wat dit zegt over mijn eigen normen en waarden systeem. Dit, aangevuld met een enquête, heeft mij in staat gebracht om mijn eigen sterke punten en leergebieden zuiver te krijgen en bewust te gebruiken.
Yolanda heeft voor mij iets weg van een menselijke en intelligente routeplanner; je blijft zelf volledig aan het stuur maar wordt geholpen aan een goed overzicht van het complex aan kansen en beperkingen. En er worden natuurlijk aanvoelende alternatieve routes aangeboden indien dat je helpt.

(Brewery Manager Heineken)
 
[/blockquote]