Robbert Smetsers en Marlies van Gogh

[blockquote align=”” cite=”” color=”5e6a6d” bcolor=”ffffff” ]

Voor ons Management Team hebben wij in samenwerking met Yolanda een teamsessie georganiseerd met als thema ‘Denkkracht’. Het doel van de sessie was om de teameffectiviteit te vergroten en meer inzicht te krijgen in de individuele en gezamenlijke denkstijlen binnen ons team, om daarmee als MT nog effectiever te kunnen functioneren.

Yolanda heeft voor ons een goed passend programma uitgewerkt, waarin alle MT-leden zich konden herkennen en dat ertoe heeft geleid dat we ons als team bewuster zijn geworden van elkaars krachten en voorkeuren. Ook zijn we ons bewust geworden van de (denk)vaardigheden, die nog verder ontwikkeld kunnen worden. De teamdag was absoluut een succes, omdat de inhoud herkenbaar was, paste bij de praktische no-nonsense cultuur van ons bedrijf en er voor iedereen ruimte was om een goede en positieve bijdrage te leveren. Yolanda en haar collega zijn erin geslaagd ons op enthousiaste en motiverende wijze mee te nemen in het thema denkkracht. Inzicht in denkkracht heeft ons zeker geholpen om als team efficiënter te functioneren. In de dagelijkse praktijk grijpen we regelmatig terug op de denkprofielen van onszelf en ons team en deze dag heeft er echt toe geleid dat onze vergaderingen en onze effectiviteit op een hoger plan zijn getrokken.

Yolanda is erin geslaagd een programma op te stellen, dat goed aansloot bij onze behoefte en ons daadwerkelijk verder heeft geholpen in het nóg beter functioneren van ons team!

(Plus supermarkten)
 
[/blockquote]