Christa van Werkum

[blockquote align=”” cite=”” color=”5e6a6d” bcolor=”ffffff” ]

Inspirerende bijdrage van Yolande Buchel aan ‘Beste van 2 werelden’
In 2011 hebben Movares en Prorail samen met enkele Welzijnsorganisaties het intercompany learningprogramma ‘Beste van 2 werelden’ ontwikkeld. Tijdens dit programma hebben Young professionals uit de wereld van de techniek zich samen met medewerkers uit de welzijnswereld gebogen over een aantal concrete maatschappelijke vraagstukken, aangedragen door de deelnemende welzijnsorganisaties. In alle opzichten een geslaagd programma. De samenwerking tussen professionals uit 2 verschillende werelden heeft verfrissende, goed bruikbare adviezen opgeleverd. En alle deelnemers hebben tijdens het programma veel van elkaar en elkaars werelden geleerd. Mede dankzij de bijdrage van Yolanda Buchel van Bont & Fier is dit programma een succes geworden. Op inspirerende en professionele wijze heeft zij de deelnemende techneuten en welzijnswerkers geleerd om bewuster hun denkkracht te benutten en meer out the box te kijken naar uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken. Bij een volgende gelegenheid doen wij graag weer een beroep op haar deskundige en enthousiaste begeleiding!

(Movares)
 
[/blockquote]